Van der Boechorststraat 7
Afdeling MMI Kamer B-340
1081 BT Amsterdam
T +31 20 444 8307
info@microbiome.nl
Nederlands English

Over ons

Microbiome is trendsetter op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische technieken. lees meer >

Ziektebeelden

Innovatieve oplossingen vinden voor medische problemen is waar het om gaat. lees meer >

M. tuberculosis PCR Assay

De RealAccurate™ Mycobacterium tuberculosis PCR-kit is een Real-Time PCR-test waarmee binnen twee uur kleine hoeveelheden van het Mycobacterium tuberculosis complex DNA kunnen worden aangetoond.

Een snelle diagnose van een Mycobacterium tuberculosis-infectie is zeer belangrijk omdat het erg besmettelijk is. De traditionele kweken hebben ongeveer twee tot vier weken nodig om een uitslag te kunnen geven. De RealAccurate™ Mycobacterium tuberculosis PCR-kit is een Real-Time PCR-test waarmee binnen twee uur kleine hoeveelheden van het Mycobacterium tuberculosis complex (M. tuberculosis, M. bovis, M. microti, M. africanum en M. canetti) DNA kunnen worden aangetoond. Daarnaast bevat de kit een competitieve amplificatie controle van een gemodificeerde Mycobacterium smegmatis stam.

Gedetailleerdere informatie is te vinden op de flyer en in het interpretatieschema met mogelijke resultaten.

De RealAccurate™ Mycobacterium tuberculosis Real-Time PCR kit is ontwikkeld door Microbiome en is te bestellen bij onze distributiepartner Pathofinder.

De RealAccurate™ Mycobacterium tuberculosis PCR-kit is een Real-Time PCR-test waarmee kleine hoeveelheden van het Mycobacterium tuberculosis complex DNA snel aangetoond kunnen worden. Daarnaast bevat de kit een competitieve amplificatie controle van een gemodificeerde Mycobacterium smegmatis stam.

Amplificatie en opsporing kan worden uitgevoerd op Real-Time PCR-instrumenten die in staat zijn om fluorescentie te detecteren in de FAM- en VIC-kanalen.

  • Gevalideerd op > 14.000 klinische monsters
  • Bevat een competitieve interne amplificatie controle
  • Diagnose binnen 2 uur
  • Gevalideerd op QCMD panelen
  • CE-labelLaatste nieuws

Onzekerheid ondanks afname tbc-besmettingen

Het doel om voor 2015 de opmars van tuberculose (tbc) te stoppen is gehaald, meldde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) woensdag. Het aantal besmettingen... lees meer >

Open longtuberculose op mbo in Boxmeer

Een student van het mbo-college de Maasvallei in Boxmeer heeft open longtuberculose. De infectie werd eind september vastgesteld. www.skipr.nl/actuee... lees meer >

Partners van Microbiome

Microbiome heeft tal van samenwerkingsverbanden en licentie-overeenkomsten met bedrijven en onderzoeksinstellingen over de hele wereld. lees meer >