Van der Boechorststraat 7
Afdeling MMI Kamer B-340
1081 BT Amsterdam
T +31 20 444 8307
info@microbiome.nl
Nederlands English

Over ons

Microbiome is trendsetter op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische technieken. lees meer >

Ziektebeelden

Innovatieve oplossingen vinden voor medische problemen is waar het om gaat. lees meer >

Over ons

Microbiome is een onderneming die zich specialiseert op het gebied van innovatieve moleculaire microbiologische detectie technieken voor infectieziekten en gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van moleculaire analyses ten behoeve van complexe, bacteriologische niches.

Sinds de oprichting in 2005 heeft Microbiome haar naam al bij diverse erkende bedrijven gevestigd. Zo zijn er onder andere opdrachten uitgevoerd voor Philips, Roche en bioMérieux.

In 2008 heeft Microbiome de Amsterdam Inventor Award ontvangen voor de geheel innovatieve wijze voor het aantonen van de Chlamydia infectie, welke momenteel wordt verkocht onder de naam Presto.

Microbiome is actief in de ontdekking, ontwikkeling, productie en marketing van innovatieve moleculaire microbiologische infectieziekten diagnostiek. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage op het gebied van:

  • Vroege opsporing en preventie van aandoeningen
  • Diagnose
  • Behandeling
  • Monitoren van het ziekteverloop
  • Detectie van ESBL en MRSA

Microbiome ziet het als haar taak om nu en in de toekomst een belangrijke bijdrage te leveren aan de verbetering van gezondheid van mensen, en hun kwaliteit van leven.

Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van testen richt Microbiome zich ook op specifieke wensen van haar klanten. Wilt u meer informatie of wilt u nagaan of er voor uw vraag ook een passende oplossing/opdracht kan worden samengesteld neem dan gerust contact met ons op.


Laatste nieuws

Onzekerheid ondanks afname tbc-besmettingen

Het doel om voor 2015 de opmars van tuberculose (tbc) te stoppen is gehaald, meldde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) woensdag. Het aantal besmettingen... lees meer >

Open longtuberculose op mbo in Boxmeer

Een student van het mbo-college de Maasvallei in Boxmeer heeft open longtuberculose. De infectie werd eind september vastgesteld. www.skipr.nl/actuee... lees meer >

Partners van Microbiome

Microbiome heeft tal van samenwerkingsverbanden en licentie-overeenkomsten met bedrijven en onderzoeksinstellingen over de hele wereld. lees meer >